Drenthe plaatst deelauto’s op verschillende plekken

Foto:

Ben jij inwoner van Drenthe en overweeg jij gebruik te maken van een deelauto? De provincie Drenthe start een proef waarbij deelauto’s worden neergezet op een aantal verschillende plaatsen in de provincie.

Binnenkort gaat in de regio Hondsrug Noord een proef van start waarbij deelauto’s worden neergezet op verschillende vervoershubs en in dorpskernen. Met de proef willen provincie Drenthe en Regio Groningen-Assen kijken of deelauto’s een waardevolle toevoeging kunnen zijn op het vervoersaanbod in de regio. De Rijksuniversiteit Groningen voert samen met de provincie Drenthe en Regio Groningen-Assen de evaluatie uit van deze proef.
Binnenkort is het mogelijk om op de plekken op het kaartje hieronder een deelauto te reserveren. U kunt de deelauto reserveren met een app en gebruiken wanneer het u uitkomt. De deelauto kan overal mee naartoe genomen worden, maar moet uiteindelijk weer geparkeerd worden op de plaats waar hij vandaan komt.
Met een vragenlijst wordt gepeild of het gebruik van een deelauto iets voor u en voor de regio in zijn geheel zou kunnen zijn. Het invullen van de lijst duurt ongeveer 10 minuten. De antwoorden worden anoniem verwerkt en zijn niet naar u persoonlijk te herleiden. U kunt uw antwoord geven door steeds het rondje aan te klikken dat bij uw antwoord hoort. Bij sommige vragen zijn meerdere antwoorden mogelijk.
Met het invullen van de vragenlijst maakt u kans op één van 10 waardebonnen van €50,-. Om kans te maken op een van de waardebonnen dient u uw contactgegevens achter te laten bij het invullen van de vragenlijst zodat er contact met u opgenomen kan worden.
Bron en beeld: Provincie Drenthe.
Cookieinstellingen