Irish Festival editie 15 in nieuw jasje

08 sep , 17:52 Nieuws
2040907 irish festival anouk schamper fotografie pers 2
HOOGEVEEN - De vijftiende editie van het Irish Festival in De Tamboer is in een nieuw jasje gestoken. Deze keer heeft de organisatie van De Tamboer ervoor gekozen om de binnentuin van De Tamboer erbij te betrekken. Het festival vond zaterdag plaats op verschillende podia in De Tamboer én in de tuin.
Zittend op een bankje of dansend voor het podium; er was voor ieder wat wils om te genieten van de Ierse klanken van Wolfhound, Folksurprise, The Kings of Connaught, Super Ceílí, Dubh Linn en Ceol.
Diverse podia, food en Irish pub
Het festival begon om 18.00 uur en het eindigde om 0.00 uur. Tussendoor kon het publiek genieten van een heerlijk drankje bij de, voor de gelegenheid, ingerichte Irish pub. Onder het genot van lekker eten en een drankje kon het publiek kijken en luisteren naar Folk Suprise in de tuin van het theater.
In de parkfoyer werd er gedanst en meegeklapt op de muziek van The Kings of Connaught en Super Ceílí. Super Ceílí was vorig jaar ook te gast tijdens het Irish Festival.
Op het hoofdpodium in De Tamboer trapte Dubh Linn af, de publieksfavoriet op dit festival. Wolfhound speelde voor het eerst in Nederland en heeft de harten van het publiek gestolen. Als laatste speelde Ceol het dak eraf.