Opslagruimte Hoogeveen voor bij de verhuizing

Het huis van Siebren van der Meer uit Hijken was snel verkocht, maar een nieuw huis terugkopen werd een heel ander verhaal. Gelukkig bracht een vakantiebungalow uitkomst. Tijdelijk, voor de duur van maar liefst twee jaar. En alle spullen die niet in het vakantiehuisje passen? Die staan in de opslag van Storage Share in Hoogeveen.

“We hebben ons huis verkocht in januari 2021. We dachten binnen een paar maanden wel een nieuw huis te hebben, maar dat viel tegen”, vertelt Siebren (67). Toen ze in mei hun huis uit moesten, werd uiteindelijk uitgeweken naar een chalet in Heerde. Prachtig gelegen, tegen de bosrand aan. Siebren: “Ik heb iedere dag een vakantiegevoel.” Er wordt volop gewandeld en ook per mountainbike wordt het bos verkend.

“We hebben flink opgeruimd”
Siebren en zijn vrouw wilden een bestaand huis terugkopen, maar hebben dat idee laten varen. “De woningprijzen zijn zo hoog dat je net zo goed een nieuw huis kunt laten bouwen. Een nieuw huis voldoet gelijk helemaal aan de eisen van nu is gebouwd naar onze wensen.” Volgend voorjaar wordt het nieuwe huis opgeleverd.
“We hebben flink opgeruimd toen we ons huis uitgingen. Voor de rest van de spullen die we niet mee konden nemen, ging ik op zoek naar een opslagruimte in Hoogeveen. Ik wilde wel een beetje in de buurt blijven. Via de computer kwam ik op Storage Share in Hoogeveen uit. Het zag er allemaal netjes uit. Alles heb ik online geregeld. Met de app kan ik vrij in- en uitlopen wanneer ik wil.”

“Nog een keer opruimen”

“Als we volgend jaar naar ons nieuwe huis gaan, gaan we nog een keer opruimen. We ontdekken nu dat we lang niet alles nodig hebben van wat in de opslag ligt. Je ontdekt dat je veel te veel bewaart.”
Kinderen en kleinkinderen hebben zich al gemeld. Ze willen graag als eerste weten wat Siebren en zijn vrouw wegdoen. “Een kleinzoon heeft zich al gemeld voor mijn lasapparatuur. Daar ga ik toch niet meer mee aan het werk, die tijd is geweest. We trekken er straks met z’n tweetjes lekker met de camper op uit.” “We huren twee boxen bij Storage Share in Hoogeveen. Het huren was online heel vlot geregeld. Het is echt allemaal heel makkelijk. Hooguit eens per maand ben ik er. De opslag is goed beveiligd. En er is cameratoezicht, dat voelt geruststellend.’

Storage Share maakt een opslagruimte huren in Hoogeveen duurzaam en betaalbaar
Op ongeveer 60 locaties biedt Storage Share een opslagruimte voor jou verspreid over het hele land. Deze opslagruimtes worden vaak gebouwd in leegstaande panden die niet worden gebruikt, waardoor de kosten stukken lager liggen dan bij andere opslag aanbieders. Doordat deze kosten zo laag liggen kunnen ze ook garanderen dat ze de laagste maandelijkse huurprijs bieden van heel Nederland. Naast dat dit de goedkoopste optie is is het ook nog eens duurzamer dan normaal. Dit doordat er nieuw leven wordt gegeven aan de panden die niet worden gebruikt, waardoor ze niet voor niks leegstaan of gesloopt moeten worden voor nieuwbouw. Dit is voor veel klanten natuurlijk een steeds belangrijker onderwerp, dus Storage Share helpt hier graag een handje bij!

Je opslagruimte zorgt er ook voor dat je spullen constant veilig staan van diefstal en beschadiging. De opslagruimte wordt de hele tijd op constante temperatuur gehouden en in de gaten gehouden door camera’s. Hierdoor weet je zeker dat je spullen niet kapot gaan of dat je ze kwijtraakt doordat ze thuis rond slingeren en in de weg staan. Als je de opslagruimte niet zo lang nodig hebt kun je er ook voor kiezen om deze na de eerste maand huren op te zeggen zonder extra kosten. Hierdoor weet je zeker dat je nooit meer betaalt voor je opslagruimte dan nodig is. Hiernaast kun je ook nog eens je eigen formaat opslagruimte uitkiezen. Hiermee voorkom je dat je te weinig ruimte hebt in je opslagruimte om al je bezittingen kwijt te kunnen. Daarnaast zorg je er ook voor dat er geen ruimte over is in je opslagruimte waar je wel voor betaald. Je kunt van tevoren het beste de spullen opmeten met een rolmaat voordat je besluit welk formaat opslagruimte je wilt huren. Als je hier vragen over hebt of je weet niet zeker welk formaat voor jou het beste is dan kun je altijd contact opnemen met de opslag experts van Storage Share en je wordt direct geholpen.

Siebren en zijn vrouw hebben een opslagruimte gehuurd, omdat dit handig was tijdens hun verhuizing. Er zijn echter genoeg andere redenen die je kunt hebben om een opslagruimte te huren, zowel privé als zakelijk. Zo is een opslagruimte inderdaad handig als je bezig bent met een verhuizing of verbouwing om je spullen en eventueel ook gereedschappen en bouwmaterialen in te bewaren. Ook kun je een opslagruimte gewoon gebruiken als extensie van je huis wanneer je te weinig ruimte hebt om al je spullen in te bewaren, of als je het niet veilig genoeg vindt liggen in je eigen huis. Voor je bedrijf zijn er ook genoeg manieren hoe je gebruik kunt maken van je opslagruimte. Zo kun je hem gebruiken als extra magazijn voor je voorraad wanneer je huidige magazijn vol begint te raken. Als je een webshop hebt heb je misschien wel helemaal geen kantoorpand om je voorraad in te bewaren, dus hier kan een opslagruimte ook zeker goed voor worden ingezet. Hiernaast kun je als bedrijf ook gebruik maken van je opslagruimte door er apparatuur en gereedschappen en apparatuur in te leggen die je alleen nodig hebt wanneer er bijvoorbeeld een karwei is waarvoor je ergens heen moet. Hiermee voorkom je dat er schade aan de gereedschappen komt wanneer ze rondslingeren in de werkplaats. De conclusie is dat er genoeg redenen zijn om een opslagruimte te huren, maar uiteindelijk is het helemaal aan jezelf waar je hem voor wilt gebruiken!

Cookieinstellingen